Activitate Mana cu Mana pe 13 decembrie 2017 – limba engleza

Activitate Mana cu Mana pe 13 decembrie 2017 – limba engleza

Activitate educationala in cadrul campaniei Mana cu Mana, pe 13 decembrie 2017! Beneficiari au fost 9 copii cu varste intre 5 si 11 ani din Centrul de plasament Antonio din Constanta, care au participat la o sesiune stil atelier de lucru la reputatul centru de limbi straine (si after-school) Kids&Teens School din Constanta.

Partea si mai buna: Kids&Teens School s-a dovedit nu doar un centru cu predare excelenta (copiii au fost incantati de invatarea limbii engleze prin joc, in stil interactiv), ci si o companie in care sunt implicati oameni cu suflet bun, caci activitatea a fost gratuita, “donatie” in campania Mana cu Mana. Valoarea standard a activitatii pentru cei 9 copii este de 225 lei. Mai mult decat atat, prietenii de la Kids&Teens School le-au oferit copiilor si o surpriza: cate un pachet cadou la final, continand fructe si dulciuri.

Pe drumul spre locatia unde s-a desfasurat cursul (sediul companiei din Str. Marasti nr. 23), copiii au primit cate o gustare echilibrata – banana + prajiturica pentru copii. Asadar, o activitate complexa a avut cost direct de doar… 12 lei, pentru 9 copii. Iata cat de mult respectam banii donatorilor din campania Mana cu Mana si cat de multe lucruri se pot face cu bani putini, atunci cand se doreste.

La activitate, copiii au invatat cuvinte precum Santa Claus, bells, snowman sau Christmas Tree. Copiii si-au confectionat singuri cate o felicitare continand elementele nou invatate. Voluntar activitate: Razvan Iancu.

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.