Activitate Mana cu Mana pe 14 decembrie 2017 – atelier creativ de croitorie

Activitate Mana cu Mana pe 14 decembrie 2017 – atelier creativ de croitorie

Inca o activitate educationala in cadrul campaniei Mana cu Mana, pe 14 decembrie 2017! Beneficiari au fost 4 copii cu varste intre 9 si 11 ani din Centrul de plasament Antonio din Constanta, care au participat la un atelier creativ de croitorie la Mama Coase Ateliere de croitorie pentru copii, un centru foarte apreciat de copii & parinti.

La Mama Coase, copiii din centre de plasament au invatat sa coasa si au realizat ornamente de brad, sub indrumarea asigurata de Daniela Calina. Atmosfera a fost foarte placuta, prietenoasa, relaxata, iar copiii au lucrat similar (si chiar in acelasi timp) cu copii din familii, atingandu-se astfel si partea de integrare sociala. Mama Coase este un atelier adesea implicat in activitati caritabile, asadar i-a primit cu placere pe copii in mod gratuit.

Valoarea standard a activitatii pentru cei 4 copii este de 200 lei. Tot Mama Coase le-a oferit copiilor si o gustare echilibrata (fructe si dulciuri sanatoase, alaturi de apa plata), asadar ne bucuram sa anuntam cost 0 pentru Mana cu Mana pentru aceasta activitate. Voluntari activitate: Oana Lungu, Razvan Iancu.

Mai multe fotografii, pe Facebook: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1784746888203125

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.