Activitate Mana cu Mana pe 14 decembrie 2017 – film la cinema

Activitate Mana cu Mana pe 14 decembrie 2017 – film la cinema

Activitate educationala in cadrul campaniei Mana cu Mana, pe 14 decembrie 2017! Beneficiari au fost 10 copii cu varste intre 7 si 16 ani din Centrul de plasament Antonio din Constanta, care au vizionat la cinema Cinema Cityplex Constanta filmul Schimb de Mosi – Craciunul familiei Andersen.

Productie cinematografica europeana, filmul este conceput sub forma unei povesti de Craciun, ceva inedit fata de obisnuitele desene animate. Filmul a fost dublat in limba romana si i-a introdus pe toti, mici si mari, in atmosfera de Sarbatori. Accesul copiilor la aceasta comedie de familie a fost posibil cu amabilitatea Cinema Cityplex Constanta, care a oferit copiilor (si educatoarei insotitoare) bilete gratuite.

Cu sufletul alaturi de copiii din centre de plasament, cei de la Cityplex Tomis Constanta sunt astfel un model pentru comunitate, promitand sa sprijine campania Mana cu Mana si mai departe. Pentru copii, astfel de experiente nu inseamna numai divertisment, ci si experienta culturala si mai ales sociala – o iesire la cinema, in oras, “in familie”. Valoarea standard a acestei activitati “donate” de partener: 134 lei. Astfel, cost 0 pentru Mana cu Mana pentru aceasta activitate. Voluntar activitate: Razvan Iancu.

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.