Activitate Mana cu Mana 19 februarie: curs interactiv limba spaniola

Activitate Mana cu Mana 19 februarie: curs interactiv limba spaniola

Continua cursurile interactive de limba spaniola pentru copii la Mana cu Mana. Pe 19 februarie, 6 copii de la Centrul de plasament Antonio au beneficiat de o noua sedinta de invatare a limbii spaniole prin joc. Cei mici au aratat ca retin tot mai bine cuvintele si acumuleaza cunostinte de baza in a treia cea mai vorbita limba pe glob – cu siguranta le va prinde bine in viata, orice meserie si-ar alege. Cursul a fost oferit gratuit de oameni generosi. Multumim BB Center pentru asigurarea locatiei. Valoare standard curs pentru 6 copii: 210 lei, insa 0 lei pentru Mana cu Mana. Dupa invatat si joaca, copiii au fost invitati si la cofetarie. Cost pentru Mana cu Mana: 16 lei.

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Voluntar activitate: Razvan Iancu.

Mai multe fotografii, pe Facebook: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1854864534524693

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.