Activitate Mana cu Mana 21 februarie: loc de joaca si pizza la mall

Activitate Mana cu Mana 21 februarie: loc de joaca si pizza la mall

Pentru copiii din centre de plasament, orice iesire in oras este o bucurie. Cand iesirea include distractie in cel mai mare loc de joaca din oras si pizza la mall, este cu siguranta o zi chiar minunata, iesita din comun. Zece copii cu varste intre 5 si 9 ani, de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea, au avut parte pe 21 februarie de o activitate in cadrul Mana cu Mana, posibila 100% fara costuri cu sprijinul comunitatii locale de business, mai exact doua branduri foarte cunoscute in oras – Culture KIDS ARENA (locul de joaca de la Casa de Cultura) si Pizza San Marco (locatia din City Park).

Copiii au petrecut doua ore la Culture KIDS ARENA, unde au primit si cate un suc natural. Apoi a urmat vizita la mall, au mancat pe saturate pizza la Pizza San Marco. Astfel de experiente sunt excelente pentru socializare, dezvoltare corecta si integrare sociala. In plus, copiii din centre de plasament au nevoie sa stie ca sunt importanti si ca ei chiar conteaza pentru cei din jurul lor, pentru comunitate. Cost in campania Mana cu Mana: 0 lei. Valoare totala activitati si beneficii: aprox. 390 lei.

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Voluntar activitate: Anamaria Soare

Mai multe fotografii, pe Facebook: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1857454694265677

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.