Activitate Mana cu Mana 22 februarie: loc de joaca si desert special

Activitate Mana cu Mana 22 februarie: loc de joaca si desert special

Poate ca activitatile copiilor in campania Mana cu Mana par dese, insa exista multi copii si participa alternativ. In plus, au nevoie de cat mai multe activitati in afara centrului, socializare si integrare, pentru a compensa (pe cat posibil) alte lipsuri, de obicei de natura afectiva… Pe 22 februarie, 10 copii de la Centrul de plasament Antonio din Constanta au mers la joaca si au primit si un desert surpriza! Dintre cei 10, 3 copii erau recent veniti in centru si au fost la prima lor iesire intr-un astfel de cadru! Experientele de acest gen sunt mai mult decat joaca si plimbare in oras!

Multumim partenerilor nostri atat de generosi: locul de joaca Culture KIDS ARENA de la Casa de Cultura din Constanta si The Donut Library Constanta. Cost pentru Mana cu Mana: 0 lei. Valoare beneficii: aprox. 330 lei. Copiii s-au jucat mai bine de 2 ore in cel mai mare loc de joaca din oras, bucurandu-se de atat de multe alternative existente acolo (ba chiar au interactionat si cu alti copii, foarte frumos). Ca de obicei, Arena Culture Kids le-a oferit si cate un suc natural. La The Donut Library Constanta cei mici si-au ales gogosile preferate, fiind atrasi de paleta larga de culori si forme, apoi au apreciat gustul. Si-au strans singuri firimiturile de pe masa si servetelele folosite pe farfurie – lucram mereu si la bunele maniere 😉 Mana cu Mana, campanie pentru viitorul copiilor din centre de plasament.

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Voluntar activitate: Razvan Iancu

Mai multe fotografii, pe Facebook: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1857929767551503

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.