Activitate Mana cu Mana 6 martie: atelier creativ de cusut si surpriza dulce

Activitate Mana cu Mana 6 martie: atelier creativ de cusut si surpriza dulce

In cadrul campaniei Mana cu Mana, 7 copii de la Centrul de plasament Delfinul din Agigea au fost implicati intr-o activitate creativa pe data de 6 martie. La Mama Coase – Giukaria: Ateliere de croitorie pentru copii, copiii (12-16 ani) au cusut manual si la masina, invatand si folosindu-si imaginatia. Au fost foarte interesati de activiate, rezultand niste masti de dormit si semne de carte parca facute de profesionisti! Mama Coase a oferit gratuit acest curs.

Copiii au fost serviti cu gustari echilibrate (inclusiv fructe) si suc natural, au socializat si s-au bucurat de timpul petrecut in acest cadru creativ. La final, au fost placut surprinsi de The Donut Library Constanta, cu gogosi colorate si gustoase, alese dupa preferinta si savurate in locatia de pe Bd. Tomis. Multumim acestor parteneri care le-au facut copiilor ziua mai frumoasa! Valoare totala beneficii activitate: 430 lei.

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Voluntar activitate: Razvan Iancu

Mai multe fotografii, pe Facebook: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1870941446250335

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.