Activitate Mana cu Mana pe 12 februarie 2018 – atelier de croitorie si masa in oras

Activitate Mana cu Mana pe 12 februarie 2018 – atelier de croitorie si masa in oras

Activitate in campania Mana cu Mana, pe 12 februarie, pentru 8 copii de la Centrul de plasament Antonio: vizita “de lucru” la Mama Coase – Ateliere de croitorie pentru copii. Cei mici (4 fete, 4 baieti, varste de la 7 la 13 ani) au fost foarte incantati si dornici sa coasa (manual si la masina de cusut), sa isi realizeze propria pernuta decorativa (pe care au luat-o cu ei, la centru), sa ia parte la jocurile creative si la “bataia” cu puf din vatelina (folosit la umplerea pernelor). Au participat inclusiv copii cu unele dificultati de integrare sociala (de la timiditate si sensibilitate in sus…), iar experienta le-a prins bine cu siguranta! Au primit si o gustare echilibrata (biscuti si fructe), apoi la finalul activitatii au mancat pizza pe saturate, la restaurantul Pepe Verde – Constanta, care a oferit 50% discount. Mama Coase a oferit copiilor acces gratuit (inclusiv materiale etc.), valoare totala “donata” astfel: 400 de lei. Cost total activitati pentru Mana cu Mana: 98 lei. Cost beneficii obtinute gratuit: 449 lei.

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Voluntari activitate: Daniela Calina, Anna Marie, Razvan Iancu.

Mai multe fotografii, pe Facebook: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1846874421990371

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.