Activitate Mana cu Mana pe 14 februarie 2018 – atelier Mama Coase si masa in oras

Activitate Mana cu Mana pe 14 februarie 2018 – atelier Mama Coase si masa in oras

Din nou activitate Mana cu Mana a copiilor din centre de plasament la Mama Coase – Ateliere de croitorie pentru copii: de aceasta data, pe 14 februarie, Valentine`s Day a fost cu multe inimi pe pernutele decorative concepute si cusute de 8 copii de la Centrul de plasament Delfinul din Agigea, dupa propria lor imaginatie, intr-un atelier educativ, creativ si de socializare. Cei mici au surprins prin interesul pentru cusut, atat manual, cat si la masina. Au primit si o gustare echilibrata (biscuti si fructe), apoi la finalul activitatii au mancat pizza pe saturate, la restaurantul Pepe Verde – Constanta, care a oferit 50% discount.

Mama Coase a oferit copiilor acces gratuit (inclusiv materiale), valoare totala “donata” astfel: 400 de lei. Cost total activitati pentru Mana cu Mana: 71 lei. Cost total beneficii obtinute gratuit in aceasta zi: 445 lei.

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Voluntari activitate: Daniela Calina, Cristela Palanga, Anna Marie, Razvan Iancu.

Mai multe fotografii, pe Facebook: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1850698914941255

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.