Activitate Mana cu Mana pe 15 februarie 2018 – excursie in Bucuresti la Oraselul Cunoasterii

Activitate Mana cu Mana pe 15 februarie 2018 – excursie in Bucuresti la Oraselul Cunoasterii

Oraselul Cunoasterii din Bucuresti a fost “cucerit” pe 15 februarie de 12 copii de la Centrul de plasament Antonio din Constanta. In cadrul programului Mana cu Mana, acestia s-au bucurat de o experienta deosebita la acest science center unde “stiinta este magie care functioneaza”. Prin joc, copiii s-au imprietenit cu stiintele si au experimentat jocuri cu apa, aer, energie electrica, magneti, jocuri optice si senzoriale, echilibru si angrenaje de roi dintate si multe altele.

Pentru ca Oraselul Cunoasterii a oferit gratuit accesul copiilor (multumim mult!), cost 0 pentru Mana cu Mana. Cost real beneficii: 300 de lei. Transportul copiilor in Bucuresti a fost oferit de partenerul institutional al proiectului, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta, care are sub protectie minorii inclusi in program.

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Voluntar activitate: Razvan Iancu.

Mai multe fotografii, pe Facebook: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1850286291649184

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.