Activitate Mana cu Mana – 12 martie: loc de joaca, spaniola pentru copii, masa in oras

Activitate Mana cu Mana – 12 martie: loc de joaca, spaniola pentru copii, masa in oras

Activitate Mana cu Mana, pentru 8 copii (9-12 ani) din Centrul de plasament Antonio din Constanta: joaca la Culture Kids Arena (cel mai mare loc de joaca din oras), curs spaniola pentru copii prin metode interactive la un centru privat specializat si masa in oras la restaurant Papa Bun (unul dintre cele mai apreciate din Constanta). Toti partenerii s-au implicat pro bono, deci au oferit copiilor totul in mod gratuit! Cost pentru Mana cu Mana: 0 lei. Valoare reala beneficii activitate: 535 lei.

Cei mici au avut parte de o dupa-amiaza deosebita in oras, activitate foarte importanta pentru stima de sine si integrare sociala. De asemenea, s-a pus accent pe purtarea in public, pe comportamentul in diverse situatii – pe strada, in mijloacele de transport in comun, la restaurant etc. Dincolo de joaca, s-a realizat o noua etapa de invatare a limbii spaniole – a treia cea mai vorbita limba pe planeta!

In plus, discutii cu copii, sfaturi prietenesti, voie buna si toate acele mici detalii care pot face diferenta in viitorul copiilor (asa cum se intampla cu copiii din familii, pentru care astfel de experiente sunt banale). Cei de la Papa Bun le-au oferit copiilor posibilitatea de a comanda ceea ce doresc din meniu, ceea ce i-a bucurat mult pe copii – au ales souvlaki si pizza si au fost foarte incantati de gust!

Ne bucuram sa avem astfel de parteneri locali, afaceri cu adevarat implicate in viitorul comunitatii! Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Voluntar activitate: Razvan Iancu

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.