Activitate Mana cu Mana – 13 martie: cusut, crosetat, socializare

Activitate Mana cu Mana – 13 martie: cusut, crosetat, socializare

Dimineata “intre prieteni” la Mama Coase – Ateliere de croitorie pentru copii, socializare, activitati creative si voie buna cu 8 copii preadolescenti din Centrul de plasament Delfinul din Agigea. Cusut de mana si la masina, crosetat, experimentat diverse tehnici si modele… totul sub indrumarea Mama Coase. La ultima intalnire, Stefan a imprumutat o carte pe care a citit-o integral intre timp, iar acum a primit alte doua in schimb. Cu fiecare intalnire, copiii sunt tot mai dezinvolti, deschisi in a comunica si motivati sa progreseze in tot ceea ce fac, inclusiv pe plan scolar.

La final, chiar inainte de a merge la scoala (grupa invata dupa-amiaza), pranzul a fost unul asigurat cu sprijinul Pepe Verde – pizza pe vatra. In plus, mici gustari dulci, cu sprijinul celor ce sustin Mana cu Mana. Cost total activitate in proiect: doar 40 de lei. Valoare resurse obtinute gratuit: 470 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Voluntari activitate: Daniela Calina, Razvan Iancu

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.