Activitate Mana cu Mana – 14 martie: animatie 3D la cinema si pizza in oras

Activitate Mana cu Mana – 14 martie: animatie 3D la cinema si pizza in oras

14 copii cu varste intre 6 si 11 ani din Centrul de plasament Antonio din Constanta s-au bucurat sa poata vedea filmul de animatie Ferdinand 3D la cinema CityPlex Constanta. Mai departe, le-a fost servita masa in oras la Pepe Verde, unde au avut parte de pizza pe vatra (plus suc natural), pe saturate!

Copiii (cativa dintre ei sositi de curand in centrul de plasament…) s-au simtit foarte bine (dupa propriile lor declaratii repetate) si au fost foarte cuminti pe toata durata activitatii. S-au bucurat de film, de pizza si suc, dar si de atentia pe care o primesc si de posibilitatea de a avea o astfel de dupa-amiaza frumoasa in oras. Aceste experiente sunt deosebit de importante pentru formarea corecta a copiilor din centre de plasament, care au nevoie de cat mai multe momente in care sa se simta apreciati, iubiti si demni de rasfat (ca in familie), in contexte exterioare centrului de plasament. Prin momente frumoase, estompam puterea amintirilor neplacute…

Multumim CityPlex Constanta (acces gratuit pentru copii si educatori) si Pepe Verde (50% reducere la pizza & suc), companii care dovedesc in mod constant ca sunt interesate de viitorul comunitatii din care fac parte. Cost activitate Mana cu Mana: 94 lei. Valoare beneficii obtinute gratuit: 318 lei.

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/posts/1880986805245799

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Voluntari activitate: Daniela Calina, Razvan Iancu

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.

Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.