Activitate Mana cu Mana – 15 martie: initiere in comunicare publica si new media

Activitate Mana cu Mana – 15 martie: initiere in comunicare publica si new media

La Mana cu Mana, incercam sa avem activitati cat mai variate in afara centrelor de plasament, adaptate copiilor de diverse varste. Pe 15 martie, am realizat o activitate in grup restrans, intr-un cadru relaxat de mall, cu 3 copii de la Centrul de plasament Antonio din Constanta, toti cu rezultate bune si foarte bune la scoala. Tema intalnirii: initiere in comunicare publica, comunicare orala, jurnalism clasic si online, blogging, new media, oportunitati in acest mediu.

Cele trei participante au pus multe intrebari, au vazut cum se redacteaza articole de diverse tipuri si chiar s-au implicat in redactare. Intalnirea a durat mai bine de doua ore si s-ar fi dorit si mai mult, semn ca tema nu le-a plictisit pe fete. Astfel de intalniri ofera copiilor mai multe perspective, motivatie, dar si cultura generala. Pentru modul in care s-au implicat, fetele au fost “recompensate” cu cate o bautura pe baza de ciocolata si o mica gustare. Cost activitate: 55 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Voluntar activitate: Razvan Iancu

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.