Activitate Mana cu Mana – 16 martie: ingrijirea personala, sanatate – workshop

Activitate Mana cu Mana – 16 martie: ingrijirea personala, sanatate – workshop

In cadrul Mana cu Mana, a fost organizata pe 16 martie o activitate dedicata unui grup de 5 fete adolescente de la CP Antonio din Constanta. Ioana, specialist in domeniu, le-a vobit fetelor despre ingrijirea personala, pasii efectuarii acesteia, demachiere, tonifiere, gomaj, etc in ceea ce priveste ingrijirea fetei.

Pentru a fi totul cat mai interactiv, au fost intrebate fetele care sunt pasii pe care ii urmeaza ele, apoi li s-au prezentat care sunt pasii corecti si care ar trebui urmati. Dara, care are 18 ani, a fost si pe post de “model”, caci tehnicile au fost aplicate cu participarea ei directa. Apoi s-a discutat si despre ingrijirea corporala, sport, somn, consum de lichide si o dieta sanatoasa.

Intalnirea a fost conceputa sub forma unui workshop despre frumusete si sanatate, cu accent pe modul in care este bine sa actionezi la nivel estetic pentru a proteja sanatatea si feminitatea naturala, importanta mentinerii unei igiene corporale adecvate inainte de orice, evitarea machiajului excesiv si alegerea produselor cosmetice naturale, noninvazive.

Participantele au primit nu doar sfaturi, ci si produse cosmetice oferite cadou de voluntara acestei activitati, Ioana. Astfel, cost 0 pentru Mana cu Mana, o activitate cu valoare estimata la 200 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1882649175079562/1882647645079715/?type=3

Voluntar activitate: Ioana Cristea

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.