Activitate Mana cu Mana – 17 martie: vizita Acvariu, plimbare, desert, loc de joaca

Activitate Mana cu Mana – 17 martie: vizita Acvariu, plimbare, desert, loc de joaca

Vizita la Acvariul Constanta, parte a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, a fost doar inceputul unei dupa-amieze foarte placute pentru 10 copii micuti (5-9 ani) de la Centrul de plasament Delfinul din Agigea. Acestia au fost uimiti de formele diverse ale pestilor (incantati peste masura de “Nemo” si “Dory”), au urmarit indelung pisicile de mare, broastele testoase si toate celelalte forme de viata acvatice. In unele acvarii, aveau la inceput indoieli ca pestii ar fi adevarati, vii, si nu de jucarie 🙂

Profitand de vremea frumoasa, grupul s-a plimbat pe faleza Cazinoului si apoi prin Centrul Vechi, Piata Ovidiu, zona centrala a orasului, pana la The Donut Library Constanta, care le-a oferit cate un desert dulce si colorat, la alegere! Foarte incantati au fost si de aceasta surpriza, iar faptul ca au putut alege i-a bucurat si mai mult.

Copiii au plecat apoi la cel mai mare loc de joaca interior din Constanta, Culture KIDS ARENA, locatia care ii primeste mereu cu mult drag pe copiii din centre de plasament, in programul Mana cu Mana. Cei mici au avut acces gratuit si au primit si cate un suc natural! Copiii au insufletit intregul loc de joaca, bucurandu-se nespus de aceasta experienta. Au interactionat si cu alti copii (ceea ce ii ajuta la integrarea sociala, caci in astfel de locuri sunt copii oarecare si nu “copii din centre de plasament”…). La locul de joaca, inca mai vorbeau despre ceea ce au descoperit la Acvariu.

Toti partenerii au oferit totul gratuit, ceea ce a facut aceasta activitate una fara costuri in campania Mana cu Mana. Valoarea reala activitate: aprox. 330 lei.

Voluntari activitate: Vanessa Andreea Dobre si Irenne Diana Seceleanu.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1883275185016961/1883273701683776/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.