Activitate Mana cu Mana – 19 martie: loc de joaca si masa in oras

Activitate Mana cu Mana – 19 martie: loc de joaca si masa in oras

Alti 10 copii, o noua activitate in campania Mana cu Mana: pe 19 martie, copii de la Centrul de plasament Delfinul au fost invitati la cel mai mare loc de joaca, Culture KIDS ARENA, unde au fost primiti ca de obicei cu inima deschisa de reprezentantii acestui pol al distractiei pentru cei mici! S-au jucat o ora si jumatate, au primit suc natural si apoi au beneficiat si de masa in oras, la PAPA BUN Constanta – souvlaki si pizza, la alegere, preparate pe loc la acest quick restaurant atat de cunoscut si apreciat in Constanta. Gratie acestor parteneri generosi (companii locale ce arata ca au grija sa ofere ceva inapoi comunitatii din care fac parte!), activitatea Mana cu Mana din aceasta zi a fost cu 0 costuri! Valoare reala beneficii pentru copii: 370 lei.

Voluntar activitate: Anamaria Croitoru

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1886666168011196/1886662171344929/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.