Activitate Mana cu Mana – 19 martie: vizita studio de televiziune Digi24

Activitate Mana cu Mana – 19 martie: vizita studio de televiziune Digi24

In cadrul proiectului Mana cu Mana, 11 copii de diverse varste, din Centrul de plasament Antonio din Constanta, au vizitat redactia si studiourile Digi24 Constanta pe 19 martie. Ghidati de angajatii postului, copiii au vazut cum se realizeaza montajele video, cum se inregistreaza un voice over, cum se filmeaza, cum se prezinta stirile in studio, cum se folosesc microfonul si camera la un interviu. Au fost curiosi sa experimenteze si au trecut prin diverse ipostaze, inclusiv cea de prezentator TV.

S-au aratat foarte incantati mai ales de modul in care imaginea lor aparea pe toate ecranele din studioul de transmisie. Au urmarit angajatii ce lucrau, iar acestia le-au explicat fiecare activitatea lor. La final, intr-o atmosfera relaxata, copiilor le-au fost impartasite diverse experiente ale reporterilor, multe dintre ele amuzante. Copiii au aflat si despre aspectele ce tin de activitatea de jurnalist TV, zi de zi, de exemplu programul de lucru adaptat la evenimente. Au fost curiosi si despre varsta de la care se poate angaja o persoana in redactia de televiziune si despre parcursul educational si profesional ce trebuie urmat. Intalnirea a durat aproximativ o ora si jumatate, iar copiii s-au declarati incantati de aceasta activitate – in fata si in spatele camerelor de filmat.

Voluntar activitate: Razvan Iancu

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1886070041404142/1886068331404313/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.