Activitate Mana cu Mana – 20 martie: desenat, cusut, socializare, desert

Activitate Mana cu Mana – 20 martie: desenat, cusut, socializare, desert

Desenat, cusut, dans, voie buna – toate in cadrul unei noi sesiuni la Mama Coase – Giukaria: Ateliere de croitorie, in campania Mana cu Mana. Beneficiari: 8 copii de la Centrul de Plasament Delfinul din Agigea. S-au dovedit extrem de creativi, cu putin ajutor de la voluntari au reusit sa realizeze lucrari foarte frumoase! Fiecare a lucrat ceea ce a dorit, avand la dispozitie o multime de materiale.

Le-am asigurat (prin oameni sufletisti) si o gustare echilibrata – banane, mere, smochine, curmale, piscoturi si suc natural de portocale. Apoi, The Donut Library Constanta le-a “premiat” efortul creativ cu cate o gustare dulce, care i-a bucurat si mai tare. Cost pentru Mana cu Mana: 0 lei. Valoare beneficii obtinute gratuit pentru copii: 490 lei.

Voluntari activitate: Daniela Calina, Luiza Stere, Razvan Iancu.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1887121997965613/1887119641299182/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.