Activitate Mana cu Mana – 21 martie: vizita la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta

Activitate Mana cu Mana – 21 martie: vizita la Aeroportul International Mihail Kogalniceanu Constanta

Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța a fost gazda pentru 35 de copii din Centrul de Plasament Antonio Constanta si Centrul de Plasament Delfinul Agigea, in cadrul unui eveniment special, in campania Mana cu Mana. Copiii au vizitat terminalul de Plecari al Aeroportului, acolo unde li s-a explicat care este procedura de check-in, inregistrare bagaj de mana si de cala, verificari ale persoanelor ce calatoresc. Au aflat inclusiv ca avionul este cel mai sigur mijloc de transport si care sunt destinatiile in care se poate ajunge cu plecare de pe Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța. La final, au urmarit si decolarea unui avion de linie, spre Londra.

Oficialii institutiei i-au indrumat pe copii, care au ramas apoi, pe o pista, in compania soldatilor americani si romani. Aici, informarea s-a impletit cu distractia. Copiii au urcat in masinile de pompieri din SUA si in elicopterul romanesc, au probat uniforme de lucru, veste, armament, au vazut chiar si o simulare de prindere si incatusare a unor infractori. Au pus multe intrebari si… au observat cat de important este sa invete limba engleza cat mai bine, caci aceasta a fost limba oficiala a zilei 🙂

Voluntari activitate: Anamaria Croitoru, Razvan Iancu.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1888268224517657/1888265021184644/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.