Activitate Mana cu Mana – 23 martie: vizita Muzeul Marinei Romane si masa in oras

Activitate Mana cu Mana – 23 martie: vizita Muzeul Marinei Romane si masa in oras

Zece copii de la Centrul de Plasament Antonio au vizitat Muzeul Național al Marinei Române din Constanta, in cadrul proiectului Mana cu Mana, pe 23 martie. Multumim reprezentantilor Muzeului pentru accesul gratuit oferit copiilor si implicit sprijinirea acestei campanii ce se bazeaza tocmai pe activarea comunitatii.

Din grupul de vizitatori au facut parte atat copii cu rezultate bune la scoala si perspective excelente de integrare sociala, cat si doi copii cu dificultati la nivel social si probleme de comportament… Din pacate, nu este totul roz in acest mediu, in conditiile in care trebuie sa ne gandim ca pana si in unele familii exista copii cu astfel de dificultati… Alaturi de specialistii din centre, facem eforturi pentru a gasi mereu solutii adecvate pentru copii, in functie de situatie.

La Muzeul Național al Marinei Române din Constanta, copiii s-au aratat interesati de exponate si au pus multe intrebari. Mai departe, s-au relaxat la restaurantul Pepe Verde – Constanta, unde au primit pizza si suc. Multumim mult partenerilor ce au facut posibila aceasta activitate! Cost pentru Mana cu Mana: 53 lei. Valoare beneficii obtinute gratuit: aprox. 100 lei.

Voluntar activitate: Irenne Diana Seceleanu.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1891227154221764/1891224137555399/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.