Activitate Mana cu Mana – 24 martie: aniversare copii in oras

Activitate Mana cu Mana – 24 martie: aniversare copii in oras

Un copil numai zambet si care a multumit voluntarilor de zeci de ori pe parcursul orelor petrecute impreuna – asa a fost Madalin, care traieste la Centrul de plasament Antonio din Constanta, pe toata durata activitatii Mana cu Mana in cadrul careia i-am sarbatorit ziua de nastere. La 14 ani, a fost invitat in oras, alaturi de 6 prieteni din acelasi centru de plasament. Au iesit din rutina si au mers pentru prima data la o sala de biliard. Jucasera doar in jocuri pe computer si vazusera la TV 🙂

S-au amuzat pana au invatat cum sa tina tacul si s-au distrat intens, dupa ce au invatat toate regulile jocului. Au mers si la Pepe Verde – Constanta, unde li s-a servit pizza si suc. Gratie unei persoane generoase, a aparut la final si o alta surpriza – un tort pentru Madalin, caruia i s-a cantat in restaurant “La multi ani”.

Pe scurt: voie buna, prietenie, socializare, relationare in public, elemente de baza pentru integrare sociala si motivatie pentru a vedea viitorul drept unul pentru care merita sa lupti. Multumim mult Pepe Verde – Constanta care, ca de obicei, sprijina Mana cu Mana!

Cost activitate: 92 lei. Valoare beneficii obtinute gratuit: aprox. 170 lei.

Volunari activitate: Ioana Cristea si Harabagiu Corina.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1892257034118776/1892255557452257/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.