Activitate Mana cu Mana – 24 martie: spectacol teatru pentru copii

Activitate Mana cu Mana – 24 martie: spectacol teatru pentru copii

Organizatorii spectacolului de teatru pentru copii Domnișoara Poimâine și joaca de-a timpul, dupa cartea Adinei Rosetti, au rezervat 24 de locuri pentru copii din centre de plasament, in cadrul campaniei Mana cu Mana. In premiera in Constanta, spectacolul s-a jucat cu sala plina, la Teatrul National De Opera Si Balet Oleg Danovski, fiind astfel vizionat inclusiv de copii de la Centrul de Plasament Delfinul si Centrul de Plasament Antonio. Cei mici au trait intens momentele din spectacol, s-au amuzat si au interactionat cu actorii prin cantece si raspunsuri la intrebarile acestora.

Multumim organizatorilor ce au oferit gratuit aceste bilete copiilor, in campania Mana cu Mana – Momolino Teatru si Povesti pentru copii, Lumea lui MOMO si BB Center. Valoare a activitatii: 720 lei. Cost pentru Mana cu Mana: 0 lei.

Voluntar activitate: Razvan Iancu

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1891251510885995/1891248457552967/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.