Activitate Mana cu Mana – 29 martie: curs limba engleza, plimbare, desert in oras

Activitate Mana cu Mana – 29 martie: curs limba engleza, plimbare, desert in oras

In cadrul programului Mana cu Mana, o grupa de 6 copii de la Centrul de Plasament Antonio este primita saptamanal, gratuit, la un curs de limba engleza in cadrul Scarlet Oak Learning Centre, scoala de limba engleza foarte apreciata in Constanta. La prima sesiune, copiii au fost primiti cu multa caldura si atrasi sa fie dornici sa asimileze, prin joc si alte metode interactive, cunostinte de limba engleza. Au fost incantati si vor reveni in mod regulat la Scarlet Oak Learning Centre! Dupa timpul petrecut in universul limbii engleze, copiii au fost gazduiti de asemenea gratuit de The Donut Library Constanta, unde au primit cate un desert la alegere.

Ne bucuram sa avem astfel de parteneri, companii locale ce se implica pe termen lung in beneficiul acestei categorii vulnerabile – copii din centre de plasament – ce are nevoie de sprijinul comunitatii pentru o dezvoltare cat mai buna.

Voluntar activitate: Daniela Calina

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1897152996962513/1897151160296030/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.