Activitate Mana cu Mana: 2 aprilie 2018 – petrecere aniversara copii

Activitate Mana cu Mana: 2 aprilie 2018 – petrecere aniversara copii

La inceput de aprilie a fost ziua lui Rebi, de la Centrul de Plasament Antonio, care a implinit 10 ani. Este unul dintre copiii cu cele mai bune rezultate, pe toate planurile, avand sanse foarte ridicate pentru un viitor foarte frumos. Am sarbatorit aniversarea ei la Pepe Verde – Constanta, restaurant care ii primeste mereu pe copii cu mult drag si cu discount de 50% la toata consumatia. Pizza, suc, tort cu Soy Luna (preferata sarbatoritei), decoratiuni de sarbatoare cu Barbie… S-au bucurat in total 14 copii.

Voluntar activitate: Razvan Iancu, care a suportat si toate cheltuielile. Cost pentru Mana cu Mana: 0 lei. Valoare activitate: aprox. 350 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1923239657687180/1923237561020723/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.