Activitate Mana cu Mana: 10 aprilie 2018 – curs limba engleza

Activitate Mana cu Mana: 10 aprilie 2018 – curs limba engleza

Sase copii de la Centrul de Plasament Antonio beneficiaza in continuare de curs de limba engleza oferit lor in mod dedicat la Scarlet Oak Learning Centre, scoala de limba engleza foarte apreciata in Constanta. La a doua sesiune, copiii au fost implicati in mod interactiv pentru a acumula cat mai multe cunostinte in limba engleza – culorile, diverse fructe, legume si alte substantive, forme de salut si de adresare.

Cei de la Scarlet Oak Learning Centre le-au oferit copiilor si cate o surpriza dulce. Copiii sunt incantati de modul in care decurge lucrul si devin tot mai dornici de a invata limba engleza, in ciuda reticentei initiale. Se pare ca tehnicile acestui centru specializat in predarea de limba engleza pentru copii sunt foarte eficiente, ne bucuram sa avem un astfel de partener in campania Mana cu Mana.

Voluntar activitate: Razvan Iancu.

Cost Mana cu Mana: 0 lei. Valoare beneficii obtinute gratuit: 300 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1916964444981368/1916963148314831/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.