Activitate Mana cu Mana: 17 aprilie 2018 – curs limba engleza pentru copii

Activitate Mana cu Mana: 17 aprilie 2018 – curs limba engleza pentru copii

In campania Mana cu Mana, grupa de 6 copii de la Centrul de Plasament Antonio continua sesiunile de invatare a limbii engleze la Scarlet Oak Learning Centre, scoala de limba engleza foarte apreciata in Constanta. Pe 17 aprilie, copiii au invatat multe cuvinte noi, in acelasi mod interactiv, foarte apreciat de cei mici. Doua dintre fetite au primit si cate o steluta pentru ca au stiut sa scrie corect in limba engleza culorile invatate in sesiunea anterioara. Scarlet Oak Learning Centre ofera gratuit acest curs, ne bucuram sa avem un astfel de partener in campania Mana cu Mana

La final, copiilor le-a fost cumparata si cate o gustare dulce. Voluntar activitate: Razvan Iancu. Cost Mana cu Mana: 15 lei. Valoare beneficii obtinute gratuit: 300 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1929149240429555/1929148170429662/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.