Activitate Mana cu Mana: 21 aprilie 2018 – Zambete de Primavara, 100 de copii

Activitate Mana cu Mana: 21 aprilie 2018 – Zambete de Primavara, 100 de copii

Prin actiunea puternica a Asociatiei United Hands Romania, campania Mana cu Mana si-a extins pe 21 aprilie targetul direct, caci evenimentul Zambete de Primavara / Cutia cu Zambete de Primavara a implicat copii de la 5 centre de plasament: Antonio, Delfinul, Micul Rotterdam, CPCRU si Ovidiu. In total, aproximativ 100 de copii au beneficiat de aceasta actiune. Copiii (cei mai multi cu varste mici, intre 5 si 12 ani) au avut parte de activitati diverse, de la pictat, colorat, la dans si desenat pe fata cu materiale speciale. Alaturi de prietenii de la Baschet Club Athletic Constanta, multi copii au jucat fotbal si baschet.

Copiii au fost si artisti, cu dans si muzica, momente asigurate de Trupa Fresh de la Centrul de Plasament Delfinul si de copii de la Centrul de Plasament Ovidiu – in ambele cazuri, talentul le-a fost recunoscut la numeroase evenimente si concursuri de specialitate. Le multumim tuturor!

Masa de pranz a fost oferita de Hotel Ibis din Constanta, pentru toti participantii. Merita amintita si implicarea voluntarilor AIESEC Constanta, cu mult suflet. Copiii au primit la final dulciuri obtinute de la fanii Baschet Club Athletic Constanta si cadouri personalizate, pregatite special prin campania Cutia cu Zambete de Primavara. O implicare activa a comunitatii, asa cum ne dorim mereu la Mana cu Mana.

Gratie Asociatiei United Hands Romania si a sponsorilor si partenerilor sai, evenimentul nu a presupus costuri directe pentru campania Mana cu Mana. Valoarea estimata a beneficiilor in cadrul acestei activitati gazduite de Liceul Tehnologic “Gheorghe Duca” din Constanta: aprox. 15.000 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/UnitedHandsRomania/photos/a.1405570302882364.1073741900.264944000278339/1405573609548700/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.