Activitate Mana cu Mana: 27 aprilie 2018 – meci de baschet live, 85 de copii

Activitate Mana cu Mana: 27 aprilie 2018 – meci de baschet live, 85 de copii

In campania Mana cu Mana, 85 de copii din 5 centre de plasament din judetul Constanta (Antonio, Delfinul, Ovidiu, Micul Rotterdam, Traian) au participat in calitate de spectatori la un meci de baschet cu mare miza: Baschet Club Athletic Constanta – CSU Stiinta Bucuresti, incheiat cu victoria echipei din Constanta – scor 85 – 73. A fost randul copiilor sa fie alaturi de echipa de baschet, dupa ce in doua randuri Baschet Club Athletic Constanta a reusit sa isi mobilizeze fanii pentru a dona dulciuri celor mici din centrele de plasament.

Pentru copii a fost in acelasi timp o experienta sociala placuta, incheiata cu bucurie, cu sentimentul victoriei in echipa! Voluntari activitate: Oana Angie, Alexandru Șișu, Antonia Elena, Popovici Cristina si alti prieteni ai copiilor din centrele de plasament.
Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1929134847097661/1929131593764653/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.