Activitate Mana cu Mana: 24 aprilie 2018 – curs limba engleza

Activitate Mana cu Mana: 24 aprilie 2018 – curs limba engleza

In campania Mana cu Mana, 5 copii de la Centrul de Plasament Antonio din Constanta au desenat si au pictat in atelierul artistului plastic Armeanu Laura pe data de 28 O noua sesiune de invatare a limbii engleze pentru 6 copii de la Centrul de Plasament Antonio, in campania Mana cu Mana. La Scarlet Oak Learning Centre, scoala de limba engleza foarte apreciata in Constanta, copiii capata tot mai multe cunostinte. Pe 24 aprilie, copiii au demonstrat ca acest curs chiar le este de mare folos, avand eficienta ridicata. Scarlet Oak Learning Centre ofera gratuit accesul la curs, ne bucuram sa avem un astfel de partener in campania Mana cu Mana!

Voluntar activitate: Razvan Iancu. Cost Mana cu Mana: 0 lei. Valoare beneficii obtinute gratuit: 300 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1932680743409738/1932679623409850/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.