Activitate Mana cu Mana: 28 aprilie 2018 – atelier pictura si desen

Activitate Mana cu Mana: 28 aprilie 2018 – atelier pictura si desen

In campania Mana cu Mana, 5 copii de la Centrul de Plasament Antonio din Constanta au desenat si au pictat in atelierul artistului plastic Armeanu Laura pe data de 28 aprilie. Locatia a fost aleasa pentru ca micutii sa experimenteze viata artistului si sa fie inspirati de vegetatia diversa din imprejurimi.

Alegerea temei a fost libera, in functie de pasiuni – de la eroi din desene animate pana la peisaj sau vietati marine. Avand fiecare modalitati diferite de reprezentare s-au ales tusul, aquarella, guache sau creioanele colorate.

“Astfel am inteles ce potential are fiecare copil si cum anume il putem ajuta sa-si dezvolte abilitatile plastice. Prin aceasta activitate ne dorim sa le oferim copiiilor un mod creativ de a-si petrece timpul liber, o joaca prin care ei sa deprinda abilitati utile in evolutia lor personala si profesionala si nu in ultimul rand o terapie prin care acestia sa-si invinga frica de a incerca. Viitoarele intalniri vor viza anumite teme in care vor fi introduse informatii privind tehnici, culori si constructie a obiectelor, incadrare”, explica Luiza Stere, voluntar Mana cu Mana / Asociatia United Hands Romania in aceasta activitate. Cost activitate: 0 lei, datorita persoanelor implicate in mod direct.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1930119513665861/1930118406999305/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.