Activitate Mana cu Mana: 12 mai 2018 – cerc de desen si pictura

Activitate Mana cu Mana: 12 mai 2018 – cerc de desen si pictura

In cadrul campaniei Mana cu Mana, pe data de 12 mai din nou o grupa de copii de la Centrul de Plasament Antonio a participat la cercul de desen si pictura organizat in atelierul artistului plastic Armeanu Laura, sub indrumarea voluntarei Luiza Stere. Copiii au avut drept tema “joaca – compozitie cu personaje in miscare”.

Lectia a fost adaptata in functie de varsta fiecaruia, cei mari au invatat elemente de incadrare in pagina, anatomie umana, masuratori, centre de interes, perspectiva. Inainte de a incepe compozitia, copiii au luat parte la o sesiune scurta de crochiuri pentru a invata sa transpuna personajele reale si sa le adapteze lucrarii. Micutii s-au aratat entuziasti si curiosi, asimiland foarte rapid informatiile primite, lucrarile lor sunt animate de culoare si personaje expresive.

Copiii au primit si gustari dulci cu ajutorul unui partener.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1944563082221504/1944562462221566/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.