Activitate Mana cu Mana: 14 mai 2018 – curs limba spaniola si loc de joaca

Activitate Mana cu Mana: 14 mai 2018 – curs limba spaniola si loc de joaca

O noua dupa-amiaza iesita din rutina pentru un mic grup de copii de la Centrul de Plasament Antonio din Constanta: pe 14 mai, in cadrul programului Mana cu Mana, a fost organizata o sesiune de limba spaniola pentru copii (prin metode interactive), dar si o ora si jumatate de distractie la un loc de joaca indoor, Culture KIDS ARENA. Gratie partenerilor care au inteles cat de important este sa sprijini aceasta parte vulnerabila a comunitatii (copiii din centre de plasament), aceasta activitate Mana cu Mana a fost 100% fara costuri in campanie. La Arena Culture Kids, copiii au primit si cate un suc natural. Valoare beneficii oferite gratuit de parteneri in aceasta activitate (curs limba spaniola & loc de joaca): aprox. 230 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1945403518804127/1945402978804181/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.