Activitate Mana cu Mana: 2 mai 2018 – curs limba spaniola

Activitate Mana cu Mana: 2 mai 2018 – curs limba spaniola

Sase copii de la Centrul de Plasament Delfinul au participat pe data de 2 mai la o sesiune de limba spaniola pentru copii, curs interactiv la un centru specializat din Constanta. Copiii s-au distrat invatand si, desi la inceput unii nu aveau o stare de spirit foarte buna, au plecat mult mai binedispusi dupa cele doua ore petrecute la spaniola si… la cofetarie (desert oferit copiilor de voluntarul acestei activitati, Cristela Palanga).

Totul a fost fara costuri pentru campania Mana cu Mana! Beneficii oferite gratuit copiilor – valoare 210 lei

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1932684343409378/1932683436742802/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.