Activitate Mana cu Mana: 5 mai 2018 – workshop de pictura si desen

Activitate Mana cu Mana: 5 mai 2018 – workshop de pictura si desen

In cadrul Mana cu Mana, pe data de 5 mai a fost randul unei grupe de 6 copii de la Centrul de Plasament Delfinul sa participe la un workshop de pictura si desen organizat in atelierul artistei plastice Laura Armeanu. Sub indrumarea voluntarei Luiza Stere, acestia au invatat sa reprezinte animale de companie si animale salbatice. Copiii au avut ca inspiratie fise, alaturat fiind diversele etape de constructie. Au invatat elemente de compozitie, de constructie a formelor si de combinare a culorilor.

Artistul Laura Armeanu le-a prezentat copiilor lucrarile personale si le-a detaliat elemete de concept, tehnici si viziune in lucrarile si proiectele sale. Copiii au vizitat atelierierele artistilor Alexandru Isopesc – ceramist si apoi Marin Deaconu – monumentalist. In atelierul artistului A. Isopescu copiii au invatat despre decorativ in ceramica si procesul de obtinere a diverselor volume, materiale si tehnici. Marin Deaconu le-a prezentat tehnica de lucru a vitraliului, copiii au primit la finalul vizitei diverse forme slefuite pentru a realiza in viitor propriile lor minivitralii. Workshopul a avut ca finalitate masa in oras, unde au socializat si s-au bucurat mai departe de ziua speciala. Voluntari activitate: Luiza Stere si Gabriela Zaharia. Cost pentru Mana cu Mana: 54 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1938047909539688/1938044669540012/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.