Activitate Mana cu Mana: 7 mai 2018 – activitate in parc, joaca si socializare

Activitate Mana cu Mana: 7 mai 2018 – activitate in parc, joaca si socializare

Profitand de timpul frumos, pe 7 mai am adus copiii in parc, la joaca in aer liber, in natura: in cadrul Mana cu Mana, 10 copii (cu varste intre 5 si 10 ani) de la Centrul de Plasament Delfinul au petrecut dupa-amiaza in Parcul Tabacarie, inclusiv in Tara Piticilor. Activitatea a inclus jocuri pe iarba, cu mingea, dar si timp petrecut la atractiile locului de joaca amenajat. Pentru un plus de energie, copiii au primit gustari variate, apa plus o masa calda la mall: cei de la Pizza San Marco au oferit copiilor pizza pe saturate, ceea ce i-a bucurat foarte tare pe cei mici.

S-a mai lucrat cu aceasta ocazie si la partea de socializare si relationare in public, purtare civilizata in spatii publice si alte amanunte ce conteaza mult in procesul educational si de dezvoltare personala. Voluntari activitate: Daniela Calina, Razvan Iancu. Cost activitate pentru Mana cu Mana: 0 lei. Valoare directa beneficii obtinute gratuit: aprox. 200 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1939421786068967/1939421092735703/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.