Activitate Mana cu Mana: 7 mai 2018 – curs limba spaniola, plimbare, masa in oras

Activitate Mana cu Mana: 7 mai 2018 – curs limba spaniola, plimbare, masa in oras

In cadrul Mana cu Mana, pe 7 mai am programat o noua sesiune de invatare a limbii spaniole prin metode interactive, la un centru specializat din Constanta. Au participat 6 copii care deja cunosc tot mai multe cuvinte in limba spaniola, in urma sesiunilor repetate. Dupa curs a urmat o plimbare si masa de seara la PAPA BUN Constanta, restaurant care a oferit copiilor mancare la alegerea acestora din meniu, inclusiv suc.

Plimbarea a continuat si dupa masa, copiii dorind (ca de obicei) sa amane cat mai mult posibil intoarcerea la centru. Si-au ales si inghetata dintr-un supermarket, fiind foarte incantati de ziua petrecuta in oras. Multumim PAPA BUN Constanta pentru generozitate, multumim de asemenea partenerului care ofera cursul de limba spaniola in mod gratuit. Cost total pentru Mana cu Mana: 10 lei. Valoare beneficii obtinute gratuit: 370 lei.

Mana cu Mana are nevoie in continuare de cat mai multi prieteni. Oricine se poate implica, iar cea mai simpla metoda este prin donatii online pe http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/

Mai multe fotografii: https://www.facebook.com/manacumana.ro/photos/pcb.1939767172701095/1939764679368011/?type=3

In campania Mana cu Mana, toti banii donati sunt utilizati in beneficiul copiilor in mod real, cu maxima eficienta! In plus, totul este extrem de transparent.
Detalii despre campania Mana cu Mana pe www.manacumana.ro si www.facebook.com/manacumana.ro

Mana cu Mana este un demers conceput in beneficiul copiilor aflati sub o forma de protectie in centre de plasament, proiect implementat alaturi de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.