Cinema, bowling, masa in oras – activitati pe 24.11.2018

O zi de sambata speciala, cu magie si distractie, pentru aproape 30 de copii de la Centrul de Plasament Antonio: pe 24 noiembrie, trei grupe de copii au beneficiat de activitati dedicate lor in campania Mana cu Mana. De aceasta data, ne-am axat mai ales pe copii de 12 – 16 ani, astfel ca am ales continut adecvat lor. Astfel, unii copii au fost invitati la Cinema Cityplex Constanta, unde au vizionat in 3D filmul (dublat in limba romana) Animale Fantastice – Crimele lui Grindelwald, lansat recent in cinematografe. Filmul este cea de-a doua ecranizare a seriei celor cinci aventuri din Lumea Vrajitoreasca imaginata de J.K. Rowling si se bucura de cel mai mare succes la premiera din istorie a unui film din universul Harry Potter.

O alta grupa de copii a mers la un centru de divertisment unde au experimentat bowling pe piste speciale pentru copii & incepatori. Distractia a fost din plin, bucuria lor a meritat tot efortul voluntarilor. Toti acesti copii ce au mers la cinema si la bowling, alaturi de alt grup mic care iesise la plimbare in oras, au mancat ulterior la un fast food popular din oras, ceea ce i-a incantat de asemenea.

Cost total pentru aceste activitati: 471 lei. Mana cu Mana este un program pentru copiii din centre de plasament derulat de Asociatia United Hands Romania, Fundatia Refresh si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta. Avem nevoie de donatii pentru a realiza si mai multe activitati pentru copii: http://manacumana.ro/index.php/ajuta-online/ (se poate dona online, cu cardul). De asemenea, daca puteti oferi in mod direct beneficii copiilor (acces la cursuri, excursii etc.), ar fi de mare ajutor.