Ajuta Online

Ajuta online

Inainte de orice, poti ajuta printr-o DONATIE ONLINE. Poti dona cu orice card de debit sau credit, printr-un sistem securizat de plati online. Orice suma poate ajuta campania. Campania va folosi banii exclusiv pentru copii, pentru derularea de programe in afara centrelor de plasament – excursii, tabere, cursuri (pasiuni si materii scolare, meditatii, programe de tip after school), activitati cu scop recreational, educational si cultural, pentru cresterea gradului de integrare a copiilor institutionalizati in societate. Toate sumele primite si cheltuite sunt exprimate regulat pe acest website!

DONEAZA ACUM si AJUTA copiii din centre de plasament!

Se pot face donatii si in contul de mai jos, deschis EXCLUSIV pentru proiectul Mana cu Mana:

Asociatia United Hands Romania – RO73MIRO0000516459670001 – ProCredit Bank

DONEAZA ONLINE:

In plus:

 

Campania are nevoie de sustinere media, de diseminare a mesajului si de stimulare a donatiilor.

Daca esti influencer (persoana publica, blogger, vlogger), ne poti fi partener. Daca esti persoana de decizie la orice ziar, revista, website, televiziune, radio, daca poti ajuta campania in orice fel, ne-ar onora o propunere de parteneriat!

Daca reprezinti o companie care poate ajuta in orice fel (bani, contract de sponsorizare, dar si alte moduri prin care poti facilita activitati pentru copiii din centrele de plasament), nu ezita sa ne contactezi!

Subliniem ca toate persoanele care fac aceasta campanie sa functioneze sunt implicate 100% voluntar, fara castiguri materiale!

Orice propuneri pot fi transmise catre:

Razvan Iancu
Project Manager – Mana cu Mana / Copii cu Viitor
razvan.iancu @ copiicuviitor.ro